Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Διεθνής Έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ - PHOTOVOLTAIC 22 με 25 Οκτωβρίου



Στο εκθεσιακό κέντρο ΜΕC στην Παιανία θα πραγματοποιηθεί από 22 μέχρι 25 Οκτωβρίου η 4η διεθνής έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ PHOTOVOLTAIC 2009.


Από την πρώτη χρονιά διοργάνωσή της, η διεθνής έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ PHOTOVOLTAIC πέτυχε να συγκεντρώσει τις πλέον αξιόλογες επιχειρήσεις του κλάδου των Φωτοβολταϊκών και των Α.Π.Ε.

Θεωρείται έκθεση-κλειδί για τους επενδυτές και όλους όσους ασχολούνται με τις εφαρμογές των Α.Π.Ε., καθώς έχει καταφέρει να δημιουργήσει
το επαγγελματικό περιβάλλον για πολλές και επιτυχημένες εμπορικές συναλλαγές και για καλύτερες επαγγελματικές σχέσεις μεταξύ εκθετών και επισκεπτών.

Η φετινή διοργάνωση χαρακτηρίζεται για την πληρότητά της τόσο από άποψη εκθεμάτων αλλά και από άποψη εκθετών αφού συμμετέχουν, για μια ακόμα φορά οι μεγαλύτερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου, ορισμένες από τις οποίες κατέχουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των Ανενώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες των Φωτοβολταϊκών και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τα οικονομικά, τεχνολογικά και περιβαλλοντικά οφέλη τους.

Στην 4η διεθνή έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ PHOTOVOLTAIC συμμετέχουν εταιρίες παραγωγής Φωτοβολταϊκών στοιχείων, υλικών και εξαρτημάτων, ηλιακών συστημάτων, ανεμογεννητριών, εξοικονόμησης ενέργειας, οικολογικής δόμησης, κ.λ.π.

Επίσης συμμετέχουν επιχειρήσεις εμπορίας, αντιπροσώπευσης, εγκαταστάσεων και μελετών Φωτοβολταϊκών συστημάτων και Συστημάτων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

[econews.gr]

Share on Facebook